Jump to content

Newbie needing help!


Recommended Posts

Hi folks! I've recently purchased a '99 1.4 lupo, and I'm loving it, although there's a few issues with it, and I could do with some advice. 

The electric windows don't work at all, neither does the central locking. A friend suggested this could be a module fault, but couldn't shed anymore light on it!

The drivers side window appears to be completely dead, but the passenger side does appear to click (relay?) and the lights dim when I try the switch, so assume there's something stuck rather than a total failure? 

 

Any ideas? 

 

 

Link to post
Share on other sites

So I popped the door cards off today, and discovered why the windows weren't working... Someone has wedged a length of 2x1 in the door to hold the window up! 😂 Whilst I was tempted to knock the wood out, I resisted as I had a vision of the glass dropping and having a drafty drive for a few days! So, any suggestions as to what would make the glass drop? I'm assuming it's something to do with the mechanism, but without knowing what it should look like I'm kinda stuck! 

IMG_20210218_112007.jpg

IMG_20210218_111717.jpg

IMG_20210218_111706.jpg

  • Haha 1
Link to post
Share on other sites

#6 is unmutual.

See if you get the reference.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.