Jump to content
Sign in to follow this  
Arosa1980kid

Front wiper not turning off

Recommended Posts

So last weekend I did a rear wiper delete, set off to work  this morning and my front wipers wont switch off? Iv been told the stalk is a good contender, but im curious if iv messed something up,  

Share this post


Link to post
Share on other sites

That sounds like too much of a coincidence for the indicator stalk  to fail  - did you Seal up the loom and block the hose?

i would plug the motor back in and see if it stops the fault

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, you've got a short between the run on supply and the motor supply. You know, when you turn off the stalk before the wipers have reached their parking position- there's a switch inside the wiper motor always connected to ign +12v which ensures that the wipers return to their parked position, even after the wiper stalk has set them to off. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

So I blocked the pipe, then wrapped all loom in tape, I decided to undo the negative battery lead to reset ecu? Anyways my wipers are sorted for the time being:/ 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.