Jump to content
BioTriffid

P1570 fault immobiliser help?

Recommended Posts

So today the car run and cut out for 2 - 3 seconds so I put a diagnostic on and the code P1570 immobiliser come up I cleared the code car run fine but then I turned it off and back on it come back with the same problem of cutting out so I took the battery off for 30 minutes it was clear again but has come back again any help possible any fixes I can do will be much appreciated thanks 

Share this post


Link to post
Share on other sites

So the car is running but fine drives ok but pulling up to lights or junction it will. Start to judder and struggle to pull away also the revves get stuck in 2000rpm range but one's it gets up to speed it will run fine again. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

That sounds like something else... not immob. Need more info.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same fault code keeps coming up I'm gonna try another ecu and change a few sensors I'll keep looking into it if it keeps repeating 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.