Jump to content
Sign in to follow this  
Subfactor

Key & Central Locking

Recommended Posts

ok, so ive been have problems with my remote key for a while now. at first my central locking wasn't working, i did all the recommended things, new battery, new fuse and trying to re-program it still couldn't get it to work. now when I try and start the car with that key it wont start, it will tick over and occasionally start but only rev once and then die again. the spare key works absolutely fine, starts the car first time. can someone tell me whats up with it, I don't particularly want to fork out for a whole new key if possible.

thanks!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

With the car not starting and problems with the central locking on just the one key, I would suggest that there is a problem with the immobilizer chip in the key.

Try swapping the immobilizer in the remote key with the one in the spare key and see if it works better :thumbsup:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.