Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'relays'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Site Info
    • News and Announcements
    • The Archive - "How to" and "Information"
    • Site Suggestions
    • CL Merchandise
  • Club Lupo Social
    • New member?
    • Spotted
  • Model Specific
    • Volkswagen Lupo
    • Volkswagen Fox
    • Volkswagen Up!
    • Seat Arosa
  • Lupo and Arosa
    • Tuning
    • Styling
    • Interior and In-Car Entertainment
    • Car Care, Maintenance and Mechanical
    • Events
    • Member's Cars
    • Photoshopping
  • General
    • Drivers Lounge
    • Automotive Chat
    • Tech and Photography
  • Marketplace
    • Marketplace
    • Insurance

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


My Car Diary


Currently Driving

Found 4 results

  1. I've bought a new relay to replace in my arosa 1.0. when going to change relay 109, I can't seem to find it where the other relays are. Am I suppose to replace the 109 relay with another relay? Or am I looking in the wrong place? Any suggestions appreciated
  2. I have a strange problem with my 1999 1.0 Lupo (AER engine, 60k on the clock) - engine will start but indicators/wipers/headlights are dead. They are ok if I just switch ignition on but after starting the engine then they don't work. Seems obvious - ignition switch is faulty. But I have replaced it and the problem remains. In fact it's probably worse - intermittent before and now seems to be permanent. With only the Haynes Polo manual to work from I'm struggling a bit. Where are the relays on the Lupo? Once I get this fixed then I can get back to the rough idling/misfire issue - I'll post
  3. Hey my cooling fan is not working on my Arosa. I've connected it to the battery and it comes on. The Fuse is in working order but i dont know where the relay location is. if anyone can post a pic or link a video that would help me out a lot thanks. My Seat Arosa is the 1.4 if that makes a different.
  4. Hi everyone! My partner's lupo's indicator has been having some problems...intermittent to say the least. A new hazard button (with the indicator relay) is due tomorrow. Any ideas or advice before i start? Havent worked on her lupo yet except changing bulbs, does it pop out or dashboard off jobbie?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.