Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'blow'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Site Info
    • News and Announcements
    • The Archive - "How to" and "Information"
    • Site Suggestions
    • CL Merchandise
  • Club Lupo Social
    • New member?
    • Spotted
  • Model Specific
    • Volkswagen Lupo
    • Volkswagen Fox
    • Volkswagen Up!
    • Seat Arosa
  • Lupo and Arosa
    • Tuning
    • Styling
    • Interior and In-Car Entertainment
    • Car Care, Maintenance and Mechanical
    • Events
    • Member's Cars
    • Photoshopping
  • General
    • Drivers Lounge
    • Automotive Chat
    • Tech and Photography
  • Marketplace
    • Marketplace
    • Insurance

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


My Car Diary


Currently Driving

Found 1 result

  1. hi there on the hunt for some solutions. My lupo heater is really struggling to blow any hot air and with winter here its become more of an issue. I recently got a new fuse for the heater which sorted the problem of it only blowing on 4 so now its working on all settings. The only time i get any heat is if im only going slow so im assuming having less air coming in to the engine gives it more time to heat and this is the only time the temperature guage lifts off the bottom of the scale as well. but if i speed up over 15mph it quickly goes back to cold. as i said ive already changed the fuse and i topped up the coolant as well to see if that was the problem but it hasnt really helped. could it be an issue with my drivers side fuses or something about the air intake for the engine? the car came with no connection piece to the cold air intake (http://forums.clublupo.co.uk/index.php?/topic/103554-oil-breather-pipe-missing-what-do-i-need-to-do/#comment-1167942) would this be the cause of the problem? as allways all help is appreciated
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.