Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'pipe'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Site Info
    • News and Announcements
    • The Archive - "How to" and "Information"
    • Site Suggestions
    • CL Merchandise
  • Club Lupo Social
    • New member?
    • Spotted
  • Model Specific
    • Volkswagen Lupo
    • Volkswagen Fox
    • Volkswagen Up!
    • Seat Arosa
  • Lupo and Arosa
    • Tuning
    • Styling
    • Interior and In-Car Entertainment
    • Car Care, Maintenance and Mechanical
    • Events
    • Member's Cars
    • Photoshopping
  • General
    • Drivers Lounge
    • Automotive Chat
    • Tech and Photography
  • Marketplace
    • Marketplace
    • Insurance

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


My Car Diary


Currently Driving

Found 3 results

  1. Hello everyone. Does anyone know a supplier of a high pressure power steering pipe (pump to steer rack) for a Lupo 2004 1.4? Also, if one can't be bought, is it safe to fit a part made by a high level engineer? He works on JCBs usually, so I think the 'homemade' part would be able to withstand more pressure than a Lupo could generate. Thank you! David
  2. Hi, everybody! I'm quite the new beginner when it comes to what's going on under the hood of a car, so it's been quite hard finding topics referring to my problem, since I don't know what the parts do or are called. Although, worth mentioning is that I don't mind getting my hands dirty and I prefer hands on learning. So here's my story: I've owned my Lupo for almost two years now and I've had a few problems during this time. Nothing big though and it's always run smoothly. The car has gone 210 000 km, which is about 130 000 miles, so it's probably on the bad side of the human 50's, I guess, c
  3. Seems to be all going wrong lately: Had the MOT a few weeks ago and it scraped through on emissions. Checked the oil last week, and since September it had used absolutely all of it! Decided to look in the air filter for "mayo" and there was some. Just a bit confused, as there's no mayo on the oil filler cap, in the air filter it was only on the right hand side, and obviously there was a bit of it in the breather pipe on the air-box. Looked around what other people have done and they seem to be conflicting, don't think it's the HG because it drives fine. http://fav.me/d4j2u7v http://fav.me/d4j
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.