Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'working'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Site Info
    • News and Announcements
    • The Archive - "How to" and "Information"
    • Site Suggestions
    • CL Merchandise
  • Club Lupo Social
    • New member?
    • Spotted
  • Model Specific
    • Volkswagen Lupo
    • Volkswagen Fox
    • Volkswagen Up!
    • Seat Arosa
  • Lupo and Arosa
    • Tuning
    • Styling
    • Interior and In-Car Entertainment
    • Car Care, Maintenance and Mechanical
    • Events
    • Member's Cars
    • Photoshopping
  • General
    • Drivers Lounge
    • Automotive Chat
    • Tech and Photography
  • Marketplace
    • Marketplace
    • Insurance

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


My Car Diary


Currently Driving

Found 4 results

  1. Help I have a Y reg seat arosa that currently has central locking... when I first bought the car the boot locked at the same time as I locked the doors via the central locking. Ive used my boot today and now when I lock my car the boot doesn't lock? I have to put the actual key into the boot to physical lock and unlock it. When I do this it then no longer unlocks.... ive checked my owners manual and doesn't say anything about it. can anyone help? Many thanks arosashan
  2. Right guys. I've made up a spreadsheet within Excel that'll allow you to see the speed output in MPH at a given rev amount in any gear. I'd upload it to this but I honestly haven't a clue how! All I need is the ratios for the GTi 5 speed Box then it'll have both of the GTi boxes on it. I'm also inputting the lower down gear boxes in, so the 1.0,1.4, 1.4Sport, 1.4 tdi, 1.7SDi. If anyone has a copy of the gear and final drive ratios then that would be super if you could send them over! Many thanks! Matt
  3. Hi, My Lupo 1.0 number plate lights dont work so i fitted some new bulbs to see if that was it and nothing. could there be a solution. thanks, Dom
  4. Hi guys, The other night my 1999 lupo 1.4 sport battery died so today I gave it a full charge, checked all electrics, lights etc however the sunroof seemed to be dead when I turned the dial to open it. Maybe this could be a blown fuse or something I'm not to sure and need a few pointers Cheers guys, Piers
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.