Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'edge'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Site Info
    • News and Announcements
    • The Archive - "How to" and "Information"
    • Site Suggestions
    • CL Merchandise
  • Club Lupo Social
    • New member?
    • Spotted
  • Model Specific
    • Volkswagen Lupo
    • Volkswagen Fox
    • Volkswagen Up!
    • Seat Arosa
  • Lupo and Arosa
    • Tuning
    • Styling
    • Interior and In-Car Entertainment
    • Car Care, Maintenance and Mechanical
    • Events
    • Member's Cars
    • Photoshopping
  • General
    • Drivers Lounge
    • Automotive Chat
    • Tech and Photography
  • Marketplace
    • Marketplace
    • Insurance

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


My Car Diary


Currently Driving

Found 1 result

  1. Sorry for the long post as well it's a lot to read Okay so to start of this is my first time ever installing something like this in a car, I followed the instructions that come with the kit however when I fitted my new active subwoofer in my car I thought all had gone well it turned on and played music through it, however the subwoofer does not turn off when I remove the key from the car. I have googled this and it said something about the remote turn on wire which for me is on the back of the head unit and is a blue and white wire. The cable that come with the subwoofer is blue not that it
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.