Jump to content

Rizzo80

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Rizzo80

  • Birthday June 29

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Liverpool
  • Interests
    Motorbikes, Cars, Dogs & Rock Music 🤘

Previous Fields

  • Currently Driving
    Lupo / Kuga / Yamaha MT
  1. Rizzo80

    No Compression 1 & 4

    Not sure what im doing with it now . Ive had someone message me who might want it as it stands ... going to think about it
  2. Rizzo80

    No Compression 1 & 4

    From ECP
  3. Rizzo80

    No Compression 1 & 4

    Ive already changed the coil pack. No better
  4. Rizzo80

    No Compression 1 & 4

    Ive had a code reader on just says mussfire 1 & 4
  5. Rizzo80

    No Compression 1 & 4

    Its had Leads. It struggles to start first time. But second / 3rd it fires up. Itll idle fine for a bit. You press accelerator and its very delayed but then shoots up. When it comes back down to idle it cuts out. Start again and then the EM light is on and it shakes the whole car
  6. Rizzo80

    No Compression 1 & 4

    Liverpool
  7. Rizzo80

    No Compression 1 & 4

    Yer runs ok until you give it some gas then it shakes and cuts out. But when you get it going its fine it will sit doing 40 no problems. But then come to a stop and its done
  8. Rizzo80

    No Compression 1 & 4

    It drives but when you come to a set of lights it cuts out
  9. Rizzo80

    No Compression 1 & 4

    Yer just had it tested today. He rang me while he was testing it
  10. Rizzo80

    No Compression 1 & 4

    Problem ive got is havnt got the time. In the middle of tryi g to move house. New house doesnt have the space for it to just sit there unitl i get to it. Might have to sell it on 😞
  11. Rizzo80

    No Compression 1 & 4

    Afternoon all So the miss firing Lupo has had a compression test and no compression on 1 & 4 😒 so i have no idea where to go from here. Is it worth doing ? Not sure on a cost or what i would need to do tbh
  12. Rizzo80

    EPC & Check Engine

    So what part is this, having a hard time trying to find the pipe that connects to it
  13. Rizzo80

    EPC & Check Engine

    So after new leads plugs map sensor still a missfire. But ive found sone concerning pipes. So the bottom one is a vacum pipe right ? So that has elec tape on it . So surely that must be it now ? Still showing P0106 MAP whuch is part of the vacum ?? And the red tape. Is that why the brakes are **** ?
  14. Rizzo80

    EPC & Check Engine

    😐
  15. Rizzo80

    EPC & Check Engine

    No not yet, its on the possible list. Could this be a problem ?
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.