Jump to content

dd100

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dd100

  1. I have a seat arosa TDI and ONE key. The remote central locking now does not operate even though it was fine yesterday I've tried all the suggestions on this site and on other but I cannot get the key to operate the remote central locking (using the key works fine). The LED lights and have changed the battery just in case. HELP!
  2. I read somewhere that Mk3 Golf alloy centres are a decent fit on these but need to get hold of a one to try. Anyone know if this is true?
  3. In any condition, they just have to fit vw castellets (don't have to be specific centres from that wheel!)
  4. As the title suggests, Front and Rear seats with solid headrests from a Mk1 Arosa. They are grey with coloured dots - sorry not sure of the trim name. I will be removing the front seat runners for a project Have given them a clean I'm in the North East Text or call 07590 228624 or PM me
  5. NOW FREE if collected. Please note I have removed the front seat runners for a project
  6. dd100

    Drivers Wiper Arm

    Thanks for the note - I should have PM'd you first! I have now found a whole mechanism on ebay so that will do the job. Cheers
  7. dd100

    Drivers Wiper Arm

    I need a driver's side wiper arm as I over-tightened mine yesterday and it snapped! If there is the possibility of the whole mechanism I'll take it as mine needs tidying up. Price posted for the above please!
  8. UPDATED WITH PICS and LOWER PRICE - really need them gone
  9. UPDATED WITH PICS and LOWER PRICE As the title suggests, Front and Rear seats with solid headrests from a Mk1 Arosa. They are grey with coloured dots - sorry not sure of the trim name. Have given them a clean £15 for all four as I need the space!! Preferably today I'm in the North East Text or call 07590 228624 or PM me
  10. Just bought some but they didn't fit. The face is 63mm wide, the outside clip diameter is 56mm. I have tried to 'make on fit' by clipping the lugs but it should still fit tight in a hole the correct size. £10 posted
  11. Problem sorted - blow fuse! Radio now works perfectly
  12. Just measured the voltage on the wire constantly connected to the batter (i.e. live with ignition) off. The voltage was about 1.5v, is this correct? If it is meant to 12v what could cause the problem. Is this the reason my radio loses memory (tried the wire swap)
  13. dd100

    SOLD!

    Would you sell the original alloys to a local buyer?!
  14. I'm after 4 cheap steelies or alloys preferably with legal tyres for a run about whilst I paint mine. I'm in the north east and have (some) cash waiting!
  15. I had a similar issue but when changing the wires the unit lost memory after the ignition turned off! Sorry, not a solution but an additional problem, anuy help would be appreciated (my head unit is a much older KD-G343)
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.