Jump to content
Sign in to follow this  
tom3112

Constant ticking noise...

Recommended Posts

Bought an arosa today but when the ignition is on there's a constant ticking noise that goes really fast like when you have an indicator bulb out. (all lights work fine) when you indicate it is the same noise but it slows down to the normal speed.

Can anyone give any advice on what it could be? Any help is much appreciated, thank you :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just fixed my lupo the other day, its the indicator stalk... either needs replacing or taking appart and new contacts soldering onto the copper bridges.

Taking it appart and fixing it yourself is the best way if you know what your doing, unless you can get a brand spanking new indicator stalk, otherwise this will just happen again somewhere down the line.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah right okay mate cheers for the info, not picking it up til Saturday so if the garage hasn't sorted it then I'll have a go :)

Edited by tom3112

Share this post


Link to post
Share on other sites

let me know if you are gona have a deek at fixing it yourself :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Like Sir Loopalot, I had this exact problem and it was the stalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Forgot it started this topic.. duh silly me.

I'll have a go at taking it apart, thanks guys

Video here...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure to use solder with a high silver and tin content... makes for a more hard wearing contact

Share this post


Link to post
Share on other sites

A new stalk is only about £20

Share this post


Link to post
Share on other sites

i had a constant ticking noise and found it was the tapits knocking because the engine oil was to thin i put in what the manufacture said to but then changed it to 15/40 what they used to put into the old mk1 golfs and has resolved the ticking noise

Share this post


Link to post
Share on other sites

What viscosity did you have before?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×