Jump to content
Yalch

Passenger remote central locking not working (any advice?)

Recommended Posts

Remote central locking just suddenly stopped working today on our Lupo 1.4s

Details:

Door works fine with key. When I use the key in the passenger side lock it activates central locking and unlocks the rest of the car, same with locking also.

When I use the fob it unlocks the drivers door and boot but not the passenger door. Same with locking.

When I use the fob I can hear the passenger door trying to lock or unlock but it doesn't move the pin. 

When passenger door is locked you cant unlock door from inside with the door handle.

 

Is the whole unit bust and therefore I need to buy one of these:  Lock Mechanism

Or is there something I can do to fix it?

 

Thanks,

Jon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried double-pressing the unlock button on the fob? Mine is set so that it only opens the drivers door on one press, but another press within 3 seconds unlocks the rest of the car.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I havn't.

Will give it a shot tonight. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unfortunately didn't work will order a mechanism and give that a shot. Will let you know how it works out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.